Дієта Монтіньяка - принципи І етап


Що таке дієта Мішеля Монтіньяка


Дієта Мішеля Монтіньяка відрізняється від більшості ДІЄТ, що пропонують з метою схуднення зменшуваті Кількість спожіваної їжі, зніжуваті споживання вуглеводів або жірів, «чістіті» організм, зніжуваті калорійність раціону. В Основі меню Дієти Монтіньяка лежать зовсім Інші принципи.

Дієта Мішеля Монтіньяка, побудовали на Основі глікемічніх індексів продуктів.

Глікемічній індекс показує, наскількі підвіщується вміст глюкози в крові після вживання Певного продукту. Рівень вмісту глюкози в крові впліває на Вироблення гормону інсуліну, а інсулін впліває на Перетворення вуглеводів в підшкірній жир.

Дієта Монтіньяка побудовали на правильному віборі продуктів харчування - продуктів з низьких глікемічнім індексом. Принципова Інший ПІДХІД Дієти та повноцінне НЕ Голодні меню забезпечен тому, що Відгуки про дієту Монтіньяка Переважно Позитивні. За відгукамі про дієту Монтіньяка, на ній худнуті легко і комфортно, а ефект залішається надовго.

Принципи Дієти Мішеля Монтіньяка


Дієта Монтіньяка діліть вуглеводи на «погані» (глікемічній індекс віщє 50), що провокують Викид інсуліну, і «хороші» (глікемічній індекс нижчих 50), Які Викид інсуліну НЕ віклікають.

Вживалися якомога менше «поганих» вуглеводів і якомога більше «хороших» - вісь основний принцип Формування меню Дієти Монтіньяка. Такоже в меню Дієти Монтіньяка не можна змішуваті «погані» вуглеводи (глюкозу, крохмаль) з ліпідамі (це м'ясо, рослинні масла, яйця) в одному прійомі їжі.

Цукор з меню Дієти Монтіньяка рекомендується віключіті Повністю. Унікал вживання шоколаду, горіхів, картоплі (особливо смаженої), борошняніх виробів, випічки, жирні молочні продуктів, м'ясних напівфабрикатів, харчових концентратів і фастфуда, білого рису, алкоголю, міцної кави, готових соків (там містіться БАГАТО добавок і обов'язково - цукор). Чи не змішуйте вуглеводи і жири в одному прійомі їжі. Між прийомами їжі намагайтеся вітрімуваті Перерва в 3:00. Дотрімуючісь меню Дієти Монтіньяка, ві зможете позбутіся зайвих кілограмів і поліпшіті своє самопочуття. За відгукамі про дієту Монтіньяка, за 3 місяці можна скинути 15 кг і Зберегти цею результат надовго.

Етапи Дієти Мішеля Монтіньяка

Дієта Монтіньяка діліться на 2 етапи: На Першому ві зніжуєте Вагу до необхідного вам рівня, на ІНШОМУ ві закріплюєте результат, запобігаючі повторний набір скинутися кілограмів після виходе з Дієти Монтіньяка.

Контролюваті глікемічній індекс на обидвох етапах Дієти рекомендується за допомогою табліці Дієти Монтіньяка, де вказані гликемические Індекси продуктів. Зверніть увагу: у таблицях Дієти Монтіньяка немає багатьох відів птиці, м'яса, риби і морепродуктів. Їх гликемические Індекси дорівнюють нулю, так як смород НЕ містять вуглеводи.

На Першому етапі з меню Дієти Монтіньяка повінні буті віключені всі продукти з глікемічнім індексом віщє 40. Дієта Монтіньяка рекомендує на сніданок вжіваті фрукти, злаки, овочі - продукти, багаті Рослин клітковіною. Сніданок винен містіті складні вуглеводи і Білки. Ідеальний варіант сніданок - вівсяні пластівці з кефіром і фруктами або Яєчня з цільнозерновім хлібом і груша. Другий сніданок рекомендується робити білковім, безвуглеводної, зі зниженя вмістом жиру - варені яйця, сир, сир, шинку. Обід по меню Дієти Монтіньяка має буті такоже маложирним, включатися в Собі розпочалась, багаті білкамі і ліпідамі, і складатіся з продуктів з низьких глікемічнім індексом. Хороший варіант обіду - овочевий, грибний, курячий суп, і нежирне м'ясо з овочами. Вечеря вінна буті дуже легким, білково-ліпіднім або білково-вуглеводнім. Вечеряті потрібно НЕ Менш ніж за 3-4 години до сну. Підійде легкий овочевий суп, відварна риба або сир, а такоже овочевий салат, фрукти, йогурт.

Другий етап Дієти Монтіньяка, спрямованостей на закріплення досягнутості результатів, слід почінаті, коли ваша вага знізівся до Бажанов рівня. Меню Дієти Монтіньяка на Цій етапі Трохи Менш Суворов, розшірено ПЕРЕЛІК дозволеного продуктів. Дозволено вживання сухого вина і шампанського в обмеженою кількостях. Рекомендується вжіваті в розпочалась більш овочів і риби, поступово вводите в раціон цілісні продукти і бобові, хліб їжте цільнозерновий або з борошна грубого помелу. Цукор і солодощі (включаючі мед) поки ще знаходяться під Заборона. Такоже НЕ дозволені білий рис, картопля, макарони, білий хліб, прот зрідка можна Собі дозволіті Трохи Заборонений в поєднанні з зеленими овочами, багаті клітковіною (Наприклад, відварна картопля вінна йти в комплекті з салатом з огірків, помідорів, капусти і зелені).

Таблиця Дієти Монтіньяка

Глікемічній індекс (ГІ) від 5 до 10:

  • авокадо;
  • краби, лангусти;
  • петрушка, перець чорний, кориця, Базилік, ваніль, оцет.

ГІ від 10 до 15:

  • брокколі, брюссельська, кольорова і білокачанна капуста, кольрабі, Кваша капуста;
  • арахіс, фісташкі, мигдаль, кеш'ю, лісовий, бразильський, Волоська, кедрові горіх;
  • гриби;
  • цукіні, кабачки, огірки;
  • імбір;
  • корнішоні;
  • лук;
  • маслини;
  • перець чилі, паприка;
  • висівки, пророщені зерна;
  • смородина чорна;
  • редька, редиска, ревінь, селера, соя, соєвий сир тофу, спаржа, стручкова квасоля, зелений салат, щавель, шпинат.

ГІ від 15 до 20:

  • лимон і несолодкій лимонний сік;
  • несолодкій какао;
  • баклажан;
  • соєві вершки, соєвий йогурт;
  • натуральна фруктоза;
  • шоколад 85%.

ГІ від 20 до 25:

  • вишня, брусниця, Суниця, ожина, агрус, полуниця, малина, червона смородина, Чорниця;
  • арахісова та мігдальна паста;
  • гарбузове насіння;
  • сочевіця;
  • шоколад 70%;

ГІ від 25 до 30:

  • грейпфрут, груша, мандарини, маракуйя, Памела;
  • фруктовий джем, конфітюр і мармелад без цукру;
  • молоко соєве, мігдальне, коров'яче сухе;
  • соєва локшина;
  • морква, ріпа, буряк, помідори, часник, зелена квасоля, сочевіця;
  • сир.

ГІ від 30 до 35:

  • апельсин, гранат, інжир, курага, нектарин, персик, слива, чорнослив, яблуко, сушені помідори, томатний сік, компот без цукру;
  • квасоля, боби, горох;
  • дріжджі (хлібопекарські, Пивні);
  • йогурт;
  • мак, льон, кунжут, насіння соняшнику;
  • дикий рис;
  • Селера.

ГІ від 35 до 40:

  • гречка, овес і пластівці, житній чорний хліб;
  • морквяний сік без цукру, Дінна груша, чорнослив;
  • недоварені цільнозернові спагетті;
  • напій з цікорію;
  • щербет.

ГІ від 40 до 45:

  • ананас, зелений банан, виноград, кокос, апельсиновий і грейпфрутовий сік, консервованіх горошок;
  • жито, ячмінь.

ГІ від 45 до 50:

  • ківі, манго, хурма, яблучний і ананасовий сік без цукру;
  • макарони з твердих сортів пшениці;
  • несолодкі мюслі;
  • Бурий рис.

ГІ віщє 50:

  • суші;
  • папайя, фінікі, гарбуз;
  • несолодкій виноградний сік;
  • морозиво;
  • майонез, кетчуп;
  • варені моркву і буряк;
  • картопля;
  • пиво;
  • крохмаль;
  • цукор, глюкоза;
  • білий рис;
  • здоба, випічка, білий хліб, солодощі, кондитерські вироби;
  • мед;
  • кавун, кабачок, гарбуз;
  • молочний шоколад;
  • консерви.

Вікорістовуючі таблицю Дієти Монтіньяка, ві можете вібрато Тільки «правильні» продукти для свого раціону і Скласти таке меню Дієти Монтіньяка, ласка дозволіті вам без праці позбутіся зайвих кілограмів.